Stichting NDSM-werf zoekt NDSM Tuinierders

Stichting NDSM-werf zoekt NDSM Gardeners voor NDSM Lusthof. Vanaf juli 2024 elke dinsdagochtend en/of vrijdagochtend van 09.30 tot 12.00/12.30 uur
date
Amsterdam
5 Jul
to
31 Dec
2024
2024
Location
NDSM
Amsterdam

We zijn op zoek naar groen liefhebbers die vanaf begin juli een nieuwe tuin op NDSM willen helpen groeien en bloeien. Elke vrijdag werken de NDSM Gardeners / NDSM tuinierders onder begeleiding van onze tuinvrouw Maryam Kalami in de 100 m2 omsloten tuin. Er wordt geplant, gewied, bewaterd en gesnoeid. Ervaring is geen vereiste, liefde voor de natuur wel.

Over NDSM

NDSM is een unieke culturele plek in Amsterdam voor bezoekers uit de directe omgeving, de stad en ver daarbuiten. NDSM is de enige plek in Amsterdam waar industrieel erfgoed, kunst en cultuur, evenementen, maak-ruimte voor ambacht en kunst elkaar vinden. En daar komt een eerste groenproject bij! 

Stichting NDSM-werf programmeert en beheert de buitenruimte van de voormalige scheepswerf. Een nieuw project is NDSM Lusthof, een architectonische tuin die op 5 juli wordt gelanceerd. Het is een omsloten tuin ontworpen voor planten en voor dieren waar bezoekers alleen binnen kunnen komen onder begeleiding van tuinierders, tijdens een rondleiding of maandelijkse theesessie. Om deze tuin van de architecten Studio Ossidiana te onderhouden zoeken wij vrijwilligers met een liefde voor Amsterdam-Noord, kunst- & cultuur en vooral GROEN, die dit samen met ons laten (op)bloeien. 

Wil jij deel uitmaken van deze unieke plek en een groene community op NDSM vormen? Wordt vrijwilliger en NDSM Tuinierder om dit project en toekomstige groenprojecten te ondersteunen.  

Wat zoeken we?

Enthousiaste en betrokken vrijwilligers van minimaal 18 jaar.

Als vrijwilliger van de NDSM Gardeners mag je rekenen op:

- T-shirt van Stichting NDSM-werf;

- Gratis entreebewijs voor exposities bij werfpartners als STRAAT;

- Een groene en culturele plek met een gezellige intieme sfeer waar je verhalen en ideeën kunt delen;

- Door jouw waardevolle bijdrage maken we samen het NDSM terrein en Amsterdam groener. 

Meld je aan via: vrijwilligers@ndsm.nl. Vermeld hierin: naam, telefoonnummer, hoeveel dagen je (niet) beschikbaar bent.

Vrijwilliger zijn bij Stichting NDSM-werf is hartstikke leuk, maar samen is het natuurlijk nog veel leuker! Zeg het voort! Ken je vrienden, kennissen, collega’s, buurvrouwen, buurmannen, broers of zussen die het leuk vinden om bij de NDSM Gardeners te komen? Wijs hen dan op deze oproep! 

Heb je verder nog vragen of suggesties? Mail dan naar: vrijwilligers@ndsm.nl

No items found.