contact

NDSM-WERF
AMSTERDAM NOORD

Google maps

ALGEMENE INFORMATIE

info@ndsm.nl

PR & COMMUNICATIE
redactie@ndsm.nl
pers@ndsm.nl

NDSM LOODS
www.ndsmloods.nl

verhuur@ndsmloods.nl

WONEN OP NDSM

www.levenopndsm.nl

NDSM GEBIED
- Smederijplein
- Y-Helling
- X-Helling
- Loadout
- Docklands
- NDSM Loods
- Kraanhotel Faralda

Faq

Ik wil meer weten over de historische scheepsbouwwerf?

Meer informatie op deze site via OVER / Geschiedenis. Voor een meer volledige uitleg over deze geschiedenis ga naar www.stichting-ndsm-herleeft.nl

Op NDSM gaan we respectvol met elkaar om

Op NDSM is iedereen welkom en we willen dat iedereen zich thuis voelt en vrij is om te zijn wie ze zijn. Daarom verwachten we van al onze bezoekers een ruimdenkende houding.

Ik wil wonen op NDSM

De afgelopen jaren zijn er meerdere woonprojecten op NDSM-werf (west) ontwikkeld en opgeleverd, zoals de Pontkade en het Binnendok. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden voor wonen en/of ondernemen op de westkant NDSM-werf? Kijk dan op de website van Leven Op NDSM via www.levenopndsm.nl

Waar kan ik parkeren?

Sinds december 2023 kunnen bezoekers van de NDSM-werf parkeren in de nieuwe parkeergarage: Parking NDSM. De ingang van de parkeergarage is aan de Mt. Lincolnweg aan de zijkant van gebouw BinnenDok. De parkeergarage heeft 525 plekken en is 24 uur per dag geopend, 365 dagen per jaar. APCOA is de beheerder van de parkeergarage. Deze hanteert voor kort parkeren per uur een tarief van € 2,50. Lang parkeren kost maximaal € 17,50 per 24 uur. Op de NDSM-werf betaalt u voor het parkeren op straat, waar dat is toegestaan, op dit moment tussen 9.00 en 19.00 uur € 1,60 per uur.

Language No Problem

Are you looking for programs where language is no problem? Or you don’t speak Dutch? No Problem! All our ART works can be viewed and are provided with both Dutch and English texts.

Is NDSM toegankelijk voor rolstoel / scootmobiel?

NDSM is een ruig en open buitenterrein waar ook fietsen en auto's rijden en is de ondergrond niet per se rolstoelvriendelijk. Maar het is zeker niet onmogelijk en er is voldoende plek op het terrein om rustig uit te stappen. De meeste kunstwerken / gebouwen / organisaties / horeca bevinden zich op de begane grond en zijn dus bereikbaar met een rolstoel. Als je toch twijfelt om met een rolstoel te komen. Neem contact op met Stichting NDSM-werf via mail info@ndsm.nl

Steun het cultuurprogramma op NDSM

NDSM is gratis toegankelijk met een pay-as-you-can policy voor de bijzondere kunstwerken op de werf. Het is dankzij de steun van fondsen, partners, en bezoekers dat we de NDSM-werf op basis van non-profit cultureel kunnen programmeren. Wil jij bijdragen aan kunst en cultuur op deze bijzondere plek? Doneer dan via de QR die bij de kunstwerken op de werf (of op deze site) worden vermeld. Alvast veel dank voor je steun!

Wat zijn de openingstijden?

NDSM is het gehele jaar door 24/7 te bezoeken. Openingstijden van organisaties en horecagelegenheden kun je vinden op de desbetreffende websites.

Heb ik een ticket nodig om NDSM te bezoeken?

NDSM is gratis toegankelijk. Een entreebewijs is alleen nodig voor evenementen die op de buitenwerf worden georganiseerd. Meer informatie hierover onder de knop WERF / Evenementen.

Hoe bereik ik NDSM?

OPENBAAR VERVOER Pont: vanaf Amsterdam Centraal stap je op bij de paarse F4 pont (de meest linker pont naar “NDSM”). Vanaf de Pontsteiger vaar je met de oranje F7 pont-lijn in ongeveer 7 minuten naar de NDSM-werf. De nachtveer (zwarte lijn, F5) vaart in de nachten van het weekend continu in een driehoek langs respectievelijk de Pontsteiger, Amsterdam Centraal en de NDSM-werf. Als je een fiets hebt kun je ook de groene pont F3 naar de Buiksloterweg nemen en vanaf daar ongeveer 10 minuten fietsen naar de NDSM-werf. Alle ponten zijn gratis. Metro: je kunt de NDSM-werf ook bereiken vanaf metrostation Noorderpark en vervolgens buslijnen 391 richting Zaanse Schans, 394 richting Zaandam, en 394 richting Zaandam station. Auto: de NDSM-werf is bereikbaar met de auto. In de omgeving van NDSM is het betaald parkeren.