NDSM Vrijhaven 2024 (koningsdag)

Event programmering door Stichting NDSM-werf
date
Amsterdam
27 Apr
to
27 Apr
2024
2024
Location
NDSM-werf
Amsterdam

NDSM Vrijhaven keert op 27 april 2024 terug op de NDSM-werf! Het leukste (gratis) evenement tijdens Koningsdag in Amsterdam Noord. Via de "tickets" knop hierboven kun je een plek op de Kindervrijmarkt reserveren.

Programma

Vrijhaven is al jaren de grootste kindervrijmarkt van Amsterdam! Dit gratis evenement is speciaal voor iedereen die een ouderwetse Koningsdag vol vertier en gezelligheid wil beleven. Naast de kindervrijmarkt is er nog veel meer te doen voor jong en oud. Hieronder vind je meer informatie over het bomvolle programma tijdens NDSM Vrijhaven 2024.

Kindervrijmarkt
Puilt jouw speelgoedkast al weken uit of ben je juist op zoek naar wat nieuwe aanwinsten? Kom dan naar de kindervrijmarkt van NDSM Vrijhaven, de perfecte plek om jouw Koningsdag door te brengen zonder je een moment te vervelen en misschien ook nog een flink zakcentje bij te verdienen door je eigen kraam te huren! Reserveer jouw plek via de knop bovenaan deze pagina (website van de IJ-hallen).

Live-muziek
Houd jij van de fijnste live-tunes op je trommelvliezen? En kunnen jouw voetjes deze Koningsdag wel wat dansbewegingen gebruiken? Dan zit je bij NDSM Vrijhaven aan het goede adres. Op meerdere plekken op de NDSM-werf staan tijdens Vrijhaven podia waar allerlei live-muziek ten gehore wordt gebracht. Ga bijvoorbeeld langs bij IJver en kies gelijk een bijpassend biertje, of kom dansen op het strand bij Pllek met uitzicht over het IJ. Ook bij Café Noorderlicht en de ADM stage zijn de nodige tunes te horen dit jaar en de DJ's bij het NDSM Café staan garant voor fijne beats.

Vertier
NDSM Vrijhaven staat voor een dag vol ouderwets Koningsdagvertier. Zo zijn er verschillende attracties gemaakt door de Karnival, een zweefmolen voor de kleintjes, en als je heel behendig bent een whipeout parcours. Kom ook langs bij het Buurtpodium waar allerlei lokale talenten te zien zijn, of gooi jouw moves in de strijd bij de befaamde NK Stoelendansdisco! Ook jun je gedurende de hele dag Capoeira performances om bewonderen en bij Treehouse NDSM kun je tijdens Vrijhaven ook nieuwe skills opdoen bij verschillende workshops. Naast Treehouse kun je terecht voor essentiële tips en tricks van de 3X3 Unites community om jouw basketbalgame tot een nieuw level te brengen, op het gloednieuwe 3x3 veld op NDSM!

Eten en drinken
Lekkere trek? Of zin in een (verfrissend) drankje? Kom langs bij één van de bars en/of foodtrucks voor een lekker hapje en drankje terwijl je even pauze neemt met je toet in de zon! Van broodjes tot poffertjes, en van Surinaams naar Indonesisch en alles daartussen, er is voor iedereen wat lekkers tijdens NDSM Vrijhaven. Inclusief Vegetarisch en Veganistische opties.

Genoeg te doen dus! Trek je mooiste oranje outfit aan en kom langs tijdens NDSM Vrijhaven op Koningsdag, toegang is gratis.

Credits: Benjamin Kotek
Credits: Benjamin Kotek
Credits: Benjamin Kotek
No items found.