Tropikali Festival

Tropikali keert terug naar NDSM als weekender!
date
Amsterdam
22 Jun
to
23 Jun
2024
2024
Location
NDSM-werf
Amsterdam

Voor de vijfde keer kleurt Tropikali dit jaar de NDSM-werf. Dit LHBTIQ+ friendly festival gaat over jezelf kunnen uiten het zij in een prachtige festivaloutfit, het zij in geweldige dance-moves, of op elke andere manier! In hun eigen woorden is Tropikali: "Een plek waar LGTBQIA+ mensen - en degenen die niet weten waar ze staan - zich vrij en zonder oordeel kunnen uiten'.  Op de dansvloer van Tropikali vind je tropische vibes en de beste Balkan Beats, dit jaar voor het eerst als weekender! Voor deze speciale editie hebben ze twee iconen ontworpen: Tropi voor de zaterdag en Kali voor de zondag.

Dus lokaliseer jouw beste outfit en see you tijdens Tropikali op NDSM. Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij! Check de video voor een sfeer impressie.

Eva Vilachá van Tropikali festival schoof aan bij onze podcast NDSM X en vertelde ons alles over hoe Tropikali zich inzet voor "safer spaces" op festivals en evenementen. Beluister de hele aflevering in het NDSMonline magazine.

No items found.