Wonen

WONEN IN EEN DISTRICT VOOR STADSPIONIERS
Een nieuwe stad verrijst op NDSM. Een district voor stadspioniers. Waar je de kans krijgt om te wonen op de plek waar ooit mammoettankers het IJ inrolden en kunstenaars de vrijheid vonden. Hier is het rafelig, tegendraads en filmisch mooi. Met alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

2.100 NIEUWE WONINGEN
Op NDSM komen 2.100 woningen in alle soorten en maten. Neem Pontkade, direct aan de oever. Hier kies je uit 250 koop- en huurappartementen met verschillende prijzen en afmetingen, waaronder penthouses en luxe appartementen. Ook woningen in het middensegment worden op de werf gerealiseerd. En even verderop, in NoordDok, zijn straks meer dan 300 betaalbare starterswoningen voor young professionals. Samen met de 380 studentenwoningen die er al zijn in NieuwDok ontstaat er een gemengd stadsdistrict met een creatief karakter. Een plek waar je wilt wonen.

WONEN, WERKEN, LEVEN
Want wat NDSM tot een stad in een stad maakt, is dat je hier niet alleen woont, maar ook werkt en leeft. Van creatieve kantoorruimtes tot vernieuwende winkels, van spannende restaurants tot de supermarkt, alles wat je nodig hebt is om de hoek.

KUNST EN ETEN
Zo wordt dit een stadsdistrict met plek voor iedereen. Waar je elkaar ontmoet als je slentert over de iconische scheepswerf. Waar je opwindende kunst bekijkt in een verstopt atelier. Het eten proeft van de culinaire voorhoede. Herinneringen maakt op de beste cultuurfestivals. En elke dag iets nieuws ontdekt in het uitzicht over het IJ.

EEN NIEUWE GENERATIE
NDSM is gevormd door pioniers. Een plek waar scheepswerkers, kunstenaars, mediamakers, performers en jonge ondernemers ieder hun eigen stempel op drukten. Nu is het de tijd voor een nieuwe generatie stadspioniers om een thuis te maken van NDSM, a city beyond imagination.

Wil je op de hoogte blijven van alle actuele woonontwikkelingen op NDSM? Schrijf je dan in op www.wonenopndsm.nl.

 

WONENOPNDSM?

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.