Woensdag 21 april geluidstesten op NDSM-werf

Na een jaar (bijna) geen festivals te hebben gehad en nauwelijks evenementen, zijn we ons nu aan het voorbereiden op een paar grote activiteiten later in het jaar. Denk hierbij aan de IJ-hallen, tech-conferentie The Next Web en muziekfestivals zoals DGTL en ADE.

Voor deze muziekfestivals laten wij samen met de festivalorganisatoren ieder jaar een geluidstest uitvoeren, zodat we zo goed mogelijk kunnen bepalen hoe we omwonenden zo min mogelijk overlast laten ervaren en hoe we de festivalbezoeker de optimale ervaring kunnen bieden. We hebben met een aantal organisatoren een gezamenlijk testmoment kunnen afstemmen, waardoor we niet voor ieder festival een aparte test hoeven uit te voeren. Na afloop leggen we de resultaten van deze testen aan de gemeente voor.

De geluidstest staat nu gepland voor woensdag 21 april 2021 tussen 09.00 – 18.00 uur.

Men kan overlast ervaren van de test. We gaan diverse podia nabootsen, zoals je deze kunt kennen van een muziekfestival. Met geluidsapparatuur testen we diverse opstellingen, geluidsniveaus en frequenties. Dit is geen muziek, maar er wordt getest met verschillende hoge en lage tonen. Dit is het beste te vergelijken met het geluid van een walvis onder water.

Er zal gedurende de dag op 6 momenten tussen 9.00 en 18.00 uur ca 15 minuten hard geluid worden geproduceerd. In de tussenliggende momenten wordt er op- en afgebouwd.

We beseffen dat in deze tijd, waarin thuiswerken nog de norm is, een dag lang geluidshinder heel vervelend kan zijn. Daarom hebben wij een aantal hotels benaderd met de vraag of ze  tegen een gunstig tarief een leuke flexplek kunnen aanbieden. We hebben een aantal leuke plekken in de buurt bereid gevonden:

Scroll verder naar beneden voor alle aanbiedingen. We hopen dat u zo toch nog een goede werkdag zult hebben.

Op de hoogte blijven?

U kunt zich via bit.ly/infobrief-mrt-21inschrijven voor de nieuwsbrief. Door bij interesses ‘Bewoner’ aan te vinken, blijft u op de hoogte van de belangrijke bewonersinformatie.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd te hebben. Houd onze website www.ndsm.nl en sociale media in de gaten om op de hoogte te blijven van alles wat op de NDSM-werf gebeurt.

Hartelijke groet,
Team Stichting NDSM-werf

 

Aanbiedingen op een rij

Westcord Art Hotel:
Westcord Art Hotel biedt u een arrangement van €45,00.

Daar zit inbegrepen: een broodje, soep, drankje en ongelimiteerd koffie of thee. Je kunt via telefoon of per mail reserveren en geef hierbij aan dat je omwonende bent van de NDSM-werf en komt vanwege de geluidstest.

Holiday Inn Express: 
In alle rust werken tijdens de geluidstest?

Boek nu een kamer met uitzicht over het IJ in het gloednieuwe Holiday Inn Express Amsterdam North Riverside voor € 50,00 inclusief koffie/thee en gebak.

De lunch wordt tegen een gereduceerd tarief aangeboden, vraag hiernaar bij de reservering! Parkeergelegenheid mogelijk.

NH Hotels Noord:
€50 voor de hele dag (8 uur) een kamer als kantoor, onbeperkt koffie en thee, een klein hapje wanneer u aankomt. U kunt via de telefoon en e-mail reserveren onder vermelding van NDSM-werf en de geluidstest.

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.