Studio’s te huur in Treehouse

ARTIESTEN
PERFORMERS
ONTWERPERS
MUZIKANTEN
EN ALLES DAARTUSSEN …

TREEHOUSE NDSM BIEDT STUDIO’S AAN!
Treehouse NDSM heeft betaalbare studio’s te huur. Treehouse NDSM is een speeltuin voor serieuze kunstenaars die zich inzetten voor de groei en bekendheid van hun projecten. Hun doel is om jou te helpen bekendheid te krijgen voor jouw werk en contact te leggen met collega’s, de industrie en het publiek.

Met meer dan 100 individuele studio’s, expositie-, werkplaats- en projectruimtes, en zelfs een ‘dorpsplein ’- allemaal gelegen in het artistieke hart van Amsterdam, is Treehouse NDSM een plek waar je kunt werken, ideeën kunt delen en kunt samenwerken met collega-creatieven.

Pitch je projectidee – bestaand of conceptueel – en meld je aan om deel uit te maken van Treehouse. Zij streven ernaar om alle artistieke disciplines vertegenwoordigd te hebben!

GEÏNTERESSEERD? JE MOET HEBBEN:

• Een project dat je wilt ontwikkelen
• De bereidheid om samen te werken en contact te maken met gelijkgestemde individuen en bij te dragen aan de Treehouse-gemeenschap
• Een toezegging om jouw werk openbaar te delen

MEER DETAILS
Ga naar www.ndsmtreehouse.nl voor meer informatie over de visie van Treehouse, de studio’s en om jouw project te pitchen.

meer details

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.