Steun de horecaondernemers op de werf!

In tijden van het coronavirus heeft de horecasector het zwaar te verduren. De werf kent een handjevol restaurants die ook hun deuren hebben moeten sluiten en nu proberen de klappen op te vangen. Wil jij de horecaondernemers daar een handje bij helpen? Hieronder vind je op een rijtje wat jij voor welk restaurant en jouw eetlust kan betekenen.

IJver

Maak van IJver een blijver door hier een van hun zorgvuldig samengestelde borrelboxen te bestellen. Deze boxen bevatten een combinatie van de lekkerste bieren of wijnen en een selectie van lokale producten uit Amsterdam.

Noorderlicht

Na een lange tijd gesloten te zijn geweest opent Noorderlicht op vrijdag 8 mei het de deuren. De komende weken is het café op vrijdag, zaterdag en zondag van 11:00 tot 21:00 uur open als speciaal “Afhaal Lokaal”. Noorderlicht heeft een menu samengesteld voor lunch, borrel en diner met de kwaliteit die je van hen gewend bent. Het café is zo ingericht dat je veilig jouw bestelling kunt afhalen.

Cannibale Royale

Sinds kort is Cannibale Royale omgetoverd tot Drive By restaurant. Kom van 17:00 tot 21:00 langs met de auto voor je favoriete gerechten zoals Le Modeste, jerk-style chicken, Le Classique burger en nog veel meer! Werk je in de zorg? Dan krijg je 20% korting met je werkpas. Mocht je geen zin hebben om de deur uit te gaan, kun je gemakkelijk bestellen via de bezorgapps.

Kom in de tussentijd alvast in de stemming met hun extraordinaire playlist.

Fred’s Kitchen

Wil je Fred’s Kitchen steunen, iemand een hart onder de riem steken of gewoon iets hebben om naar uit te kijken? Koop dan een van hun cadeaubonnen die, zodra ze weer open zijn ingewisseld kunnen worden tijdens ontbijt, lunch, borrel of diner. Je kunt ook thuis genieten van hun geweldige sushi door tussen 16:30 en 21:00 een bestelling af te halen of te laten bezorgen. Bekijk het afhaal/take-away menu hier.

Pllek

Mis je Pllek’s zonovergoten strandje aan het IJ? Check dan de livestream om de Pllek vibes in huis te halen. Ben je daarnaast ook een beetje verdrietig niet meer te kunnen genieten van alle verse groenten en vis die er in de keuken worden bereid? Bestel dan nu een Pllek cadeaubon zodat je later in dit jaar weer hun overheerlijke gerechten kan verorberen.

IJ-Kantine

Ook bij de IJ-Kantine kan je sinds kort een aantal gerechten afhalen. Bel even om die heerlijke IJ-Kantine burger in handen te krijgen!

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.