Season finale van NDSM X

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de stichting, maken we een podcastreeks waarin we de toekomst van de NDSM-werf bespreken aan de hand van verschillende thema’s zoals kunst en cultuur in de publieke ruimte, stedelijke ontwikkeling en festivalcultuur.

Vanuit studio Erik’s House in de Y-helling spreken wij met diverse gasten, zoals kunstenaars en creatieven. Voor deze laatste aflevering spreken programmamaker Ewa Scheifes en curator Petra Heck met Tim Vermeulen, directeur van Stichting NDSM-werf.

Het is zover: seizoen 1 van onze podcast is ten einde gekomen. Uiteraard laten we dat niet voorbij gaan zonder een heuse season finale. We blikken terug met onze allereerste gast (en directeur van onze stichting) Tim Vermeulen. We praten na over dit eerste seizoen en wat er in de loop van het jaar allemaal gebeurd is. Volgend jaar komen we terug, helemaal fresh in een nieuw jasje. Dus stay tuned, maar voor nu veel luisterplezier!

Je kunt de podcast beluisteren via Soundcloud, Apple Podcasts en Spotify. Vergeet je niet te abonneren op de podcast en wil je reageren? Stuur ons dan een berichtje via [email protected].NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.