NDSM X Zomerspecials door Radio Noord Amsterdam: aflevering 2

De reguliere NDSM X Podcast gaat even met zomerstop, maar niet getreurd! In deze periode nemen de heren van Radio Noord Amsterdam een aantal NDSM X zomerspecials op live vanaf de werf!

Deze tweede zomereditie verschijnt wat later dan jullie van ons gewend zijn. Maar ook deze keer staat er een mooie uitzending voor jullie klaar. Vandaag behandelen uw hosts Selby Gildemacher alias DJ Fer Af Drijver en Gijs Velsink alias DJ Gijs Velsink met Radio Noord Amsterdam, de gesproken buurtkrant, de volgende onderwerpen: Toren van Babel met Perrine Philomeen, Rivers of Babylon, Goed nieuws, middelmatig nieuws, slecht nieuws, La grande Radio Noord Amsterdam Lingua Quiz, Fred en Arjen, Het blauwe land van Jos de Rooij, Strijdlied voor het grootkapitaal. Dit is Radio Noord Amsterdam: Talen in Noord.

Je kunt de podcast beluisteren via Soundcloud, Apple Podcasts en Spotify. Vergeet je niet te abonneren op de podcast en wil je reageren? Stuur ons dan een berichtje via [email protected].NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.