NDSM X eenmansconglomeraat Teun Castelein

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de stichting, maken we een podcastreeks waarin we de toekomst van de NDSM-werf bespreken aan de hand van verschillende thema’s zoals kunst en cultuur in de publieke ruimte, stedelijke ontwikkeling en festivalcultuur.

Vanuit studio Erik’s House in de Y-helling spreken wij met diverse gasten, zoals kunstenaars en creatieven. Deze aflevering spreken programmamaker Ewa Scheifes en curator Petra Heck met Teun Castelein.

Deze aflevering spraken we met kunstenaar, multi-ondernemer of zoals hij zelf zegt ‘eenmansconglomeraat’ Teun Castelein. We hadden ons goed voorbereid, maar het hele script kon bij binnenkomst al direct van tafel. We hebben geprobeerd te praten over zijn projecten waarin hij het functioneren van de vrije markt en de overlevingskansen voor het artistieke en het humanistische onderzoekt en bevraagt. Of dat gelukt is, mag jij zelf beoordelen.

Je kunt de podcast beluisteren via Soundcloud, Apple Podcasts en Spotify. Vergeet je niet te abonneren op de podcast en wil je reageren? Stuur ons dan een berichtje via [email protected].

Bekijk meer werk van Teun op : teuncastelein.com NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.