NDSM X Reinder Bakker

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de stichting, maken we een podcastreeks waarin we de toekomst van de NDSM-werf bespreken aan de hand van verschillende thema’s zoals kunst en cultuur in de publieke ruimte, stedelijke ontwikkeling en festivalcultuur.

Vanuit studio Erik’s House in de Y-helling spreken wij met diverse gasten, zoals kunstenaars en creatieven. Voor deze derde aflevering spreken programmamaker Ewa Scheifes en curator Petra Heck met Reinder Bakker.

Reinder Bakker richtte samen met Hester van Dijk het ruimtelijk ontwerpbureau Overtreders W op. Samen waren zij medeverantwoordelijk voor het prijswinnende People’s Pavilion in Eindhoven, tijdens de Dutch Design Week 2017. Overtreders W hielp ons deze afgelopen zomer ook bij het ontwikkelen van de Zomerwerf. Genoeg reden om Reinder (Hester was helaas ziek) het hemd van het lijf te vragen. En wees gerust: we hebben uiteraard gevraagd waar de naam Overtreders W toch vandaan komt.

Je kunt de podcast beluisteren via Soundcloud, Apple Podcasts en Spotify. Vergeet je niet te abonneren op de podcast en wil je reageren? Stuur ons dan een berichtje via [email protected].  

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.