NDSM X met creatief stadsmaker Jesse Jop Jorg

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de stichting, maken we een podcastreeks waarin we de toekomst van de NDSM-werf bespreken aan de hand van verschillende thema’s zoals kunst en cultuur in de publieke ruimte, stedelijke ontwikkeling en festivalcultuur.

Vanuit studio Erik’s House in de Y-helling spreken wij met diverse gasten, zoals kunstenaars en creatieven. Deze aflevering spreken programmamaker Ewa Scheifes en curator Petra Heck met creatief stadsmaker Jesse Jop Jorg.

Deze aflevering gaan we in gesprek met creatief stadmaker Jesse Jop Jorg. Met kleurrijke projecten in Amsterdam zoals ROEF, Het Bankjescollectief en recentelijk HOBU bekijkt hij de stad als een gedeeld canvas dat we samen kunnen inkleuren. In samenwerking met oa kunstenaars, verhalenvertellers, CEO’s en futurologen vertelt hij zo verhalen over de stad en publieke ruimte.

Je kunt de podcast beluisteren via Soundcloud, Apple Podcasts en Spotify. Vergeet je niet te abonneren op de podcast en wil je reageren? Stuur ons dan een berichtje via [email protected].NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.