NDSM X met creatief directeur van street-art museum STRAAT: David Roos

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de stichting, maken we een podcastreeks waarin we de toekomst van de NDSM-werf bespreken aan de hand van verschillende thema’s zoals kunst en cultuur in de publieke ruimte, stedelijke ontwikkeling en festivalcultuur.

Vanuit studio Erik’s House in de Y-helling spreken wij met diverse gasten, zoals kunstenaars en creatieven. Deze aflevering spreken programmamaker Ewa Scheifes en curator Petra Heck met David Roos.

Deze editie gaan we in gesprek met David Roos. Als fervent street-art fotograaf (op zijn Insta heeft hij bijna 35K volgers!) houdt hij zich al jarenlang bezig met de kracht en esthetiek van urban art. Sinds kort is hij ook curator en creatief directeur van STRAAT, het nieuwe street-art museum dat 9 oktober opent in de voormalige Lasloods op de NDSM-werf. Wij moesten hem natuurlijk het hemd van het lijf vragen!

 

Je kunt de podcast beluisteren via Soundcloud, Apple Podcasts en Spotify. Vergeet je niet te abonneren op de podcast en wil je reageren? Stuur ons dan een berichtje via [email protected].NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.