NDSM X architect Donna van Milligen Bielke

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de stichting, maken we een podcastreeks waarin we de toekomst van de NDSM-werf bespreken aan de hand van verschillende thema’s zoals kunst en cultuur in de publieke ruimte, stedelijke ontwikkeling en festivalcultuur.

Vanuit studio Erik’s House in de Y-helling spreken wij met diverse gasten, zoals kunstenaars en creatieven. Deze aflevering spreken programmamaker Ewa Scheifes en communicatiemanager Eric Seleky met Donna van Milligen Bielke.

Donna van Milligen Bielke is architect en won in 2014 de ‘Prix de Rome’ & in 2019 mocht ze de prestigieuze Jonge Maaskantprijs. We spreken haar over haar werk en haar focus, die ligt op de grens tussen architectuur en stedenbouw. Hoe worden gebouwen verbonden met de tussenliggende publieke ruimte?

Je kunt de podcast beluisteren via Soundcloud, Apple Podcasts en Spotify. Vergeet je niet te abonneren op de podcast en wil je reageren? Stuur ons dan een berichtje via [email protected].

Bekijk meer werk van Donna op haar website: www.dvmb.nl NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.