NDSM is een nieuwe broedplaats rijker: Moving Arts Center Amsterdam, aka MACA

Vanuit studio Erik’s House in de Y-helling spreken wij voor de podcast NDSM X met diverse gasten, zoals kunstenaars en creatieven. Voor deze aflevering spreken programmamaker Ewa Scheifes en curator Petra Heck met de oprichters van nieuwe broedplaats MACA: Mike van Wetten en Dajo Bodisco.

Deze aflevering nemen we een kijkje op de bouwplaats van MACA, het Moving Arts Center Amsterdam. De nieuwe broedplaats voor audiovisuele kunst in samenwerking met o.a. Eye Filmmuseum. We ontmoeten daar oprichters Dajo Bodisco en Mike van Wetten. Daarna wandelen we naar Erik’s Studio, waar we ze het hemd van het lijf vragen over het belang van deze broedplaats op de NDSM-werf en wat zij met dit project voor ogen hebben, zoals een talentontwikkelingsprogramma en buurtactiviteiten. Luister snel naar deze nieuwste aflevering van NDSM X, met voor het eerst een gastbijdrage van Radio Noord Amsterdam. Deze wil je niet missen!

Je kunt de podcast beluisteren via Soundcloud, Apple Podcasts en Spotify. Vergeet je niet te abonneren op de podcast en wil je reageren? Stuur ons dan een berichtje via [email protected].NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.