Is er een leven na Sociëteit Sexyland? In gesprek met Aukje Dekker en Samira Ben Messaoud

Vanuit studio Erik’s House in de Y-helling spreken wij voor de podcast NDSM X met diverse gasten, zoals kunstenaars en creatieven. Voor deze aflevering spreken programmamaker Ewa Scheifes en curator Petra Heck met Aukje Dekker en Samira Ben Messaoud.

Op de dag dat we deze podcast opnamen, werd ook het gebouw van Sociëteit Sexyland gesloopt (theatraler kan haast niet). Daar ontmoeten we creatieve moeder van Sexyland, Aukje Dekker en de nieuwe zakelijk leider van Sexyland World, Samira Ben Messaoud. Met hen gaan we in gesprek over hun favoriete herinnering aan deze plek, maar ook wat de rol was van een haast dagelijks wisselende club op de NDSM-werf. Wat leerden zij hiervan? Wat nemen ze mee naar hun nieuwe stek?

Radio Noord Amsterdam maakt nieuwe stappen in haar queeste, om de Ms. Van Riemsdijkweg een nieuwe naam te laten krijgen. Hierbij krijgen ze hulp van Arthur van Beek, de creatieve vader van Sexyland. We willen er verder niet te veel woorden aan vuil maken; maak je klaar voor de een van de rommeligste, maar ook een van de gezelligste afleveringen van de podcast tot nu toe! Stay safe, stay sexy!

Je kunt de podcast beluisteren via Soundcloud, Apple Podcasts en Spotify. Vergeet je niet te abonneren op de podcast en wil je reageren? Stuur ons dan een berichtje via [email protected].NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.