Een socialere wereld begint bij jezelf. In gesprek met Jasper van den Berg. Deel 2

Dit is het vervolg van het gesprek wat we hadden met multi-ondernemer en kunstenaar (een beetje afhankelijk hoe zijn pet er die dag bij staat). Hij vertelt over zijn nieuwste project ‘het solidair woonfonds’. Een idee voortkomend uit zijn eigen realisatie dat hij vanuit een bevoorrechte positie in de woningmarkt, bijdroeg aan de situatie zoals hij nu is. Hij wilde hier wat aan gaan doen en bedacht – uiteraard samen met vrienden – een nieuw plan om de stad leefbaar te houden. Wat dit precies inhoudt legt hij zelf uit in het tweede gedeelte van het gesprek wat wij met hem hadden.

Voor meer informatie over het project zie: www.solidairwoonfonds.nl

Het solidaire woonfonds, een project waarbij er wordt gekeken naar de overwaarde van Amsterdamse woningen en welke sociale meerwaarde dit kan hebben. In deze podcast luister je naar de innovatieve ideeën en het toekomstperspectief van Jasper van den Berg en wat het solidaire woonfonds voor Amsterdammers kan betekenen.

Meer informatie over het solidaire woonfonds vind je via de website: https://www.solidairwoonfonds.nl/

Je kunt de podcast beluisteren via Soundcloud, Apple Podcasts en Spotify. Vergeet je niet te abonneren op de podcast en wil je reageren? Stuur ons dan een berichtje via [email protected].


NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.