De Plotcast #4 – Plot In Noord

Stichting NDSM-werf is terug met een podcast, maar dit keer in een nieuw jasje! In De Plotcast gaat architect Afaina de Jong op onderzoek uit in Amsterdam-Noord. Het doel: ideeën verzamelen voor een ontwerp voor een leegstaand plot op NDSM.

Tromgeroffel, want aflevering vier van de Plotcast is te beluisteren. En dit keer werd het opgenomen op de plot zelf! Afaina de Jong speurde samen met de mannen van Radio Noord Amsterdam naar de behoefte van bewoners, passanten en mensen die werken op de NDSM-werf en hun gedachtes voor de nu nog lege kavel. Misschien een park voor dieren en planten, waar wij is een keer als mens niet dominant zijn? Of wordt het een plek met als rol om CO2 op te vangen? Aan de andere kant is een minifestivalterrein ook nog niet zo’n gek idee…

In deze aflevering #4, ook wel genaamd ‘Plot in Noord’, komt er genoeg inspiratie voorbij waarmee Afaina de Jong aan de slag kan. Één tipje van de sluier; er wordt ook hier weer in de podcast gezongen. Het is dus zeker een aflevering die je niet mag missen!

Je kunt de podcast beluisteren via Soundcloud, Apple Podcasts en Spotify. Vergeet je niet te abonneren op de podcast en wil je reageren? Stuur ons dan een berichtje via [email protected].NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.