De Plotcast #3 – Hijskranen en Voortuinen (3/3)

Stichting NDSM-werf is terug met een podcast, maar dit keer in een nieuw jasje! In deze driedelige reeks, De Plotcast, gaat architect Afaina de Jong op onderzoek uit in Amsterdam-Noord. Het doel: ideeën verzamelen voor een ontwerp voor een leegstaand plot op NDSM.

Wat is het er toch weer één. Jesper Buursink en Afaina de Jong ontmoeten een man die al 80 jaar in Tuindorp Oostzaan woont, spreken hiernaast iemand die er pas vorige week is komen wonen, maar ook een tarotlezer wordt aan de tand gevoeld. In de aflevering kom je te weten wat voor fantastische en originele ideeën deze mensen hebben voor de toekomstige ontmoetingsplaats op de nu nog leegstaande kavel. Misschien een pierenbad voor volwassenen? Kom alles te weten in deze 3e editie.

Met deze aflevering sluiten we de drieluik ‘Hijskranen en Voortuinen’ af en zeggen we vaarwel tegen podcastmaker Jesper Buursink. Maar niet getreurd, want De Plotcast blijft nog even doorgaan! We verhuizen daarvoor van Tuindorp Oostzaan naar de plot op NDSM waarbij Afaina de Jong op pad gaat met de mannen van Radio Noord Amsterdam. Deze zal over twee weken te horen zijn.

Je kunt de podcast beluisteren via Soundcloud, Apple Podcasts en Spotify. Vergeet je niet te abonneren op de podcast en wil je reageren? Stuur ons dan een berichtje via [email protected].NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.