Artikel | De droomwens van Patrick

 

Onlangs werden wij benaderd door Make-A-Wish Nederland of wij wilden helpen om de liefste wens van Patrick mogelijk te maken. Uiteraard hoefden we daar niet lang over na te denken en vroegen we meteen hoe we hen van dienst konden zijn.

Het was Patricks droom om eens in een Bugatti te rijden en dan het liefst nog even door de McDrive te gaan ook. En zo geschiedde. Patrick en zijn familie werd ’s ochtends vroeg opgehaald door een limousine om van zijn woonplaats naar de NDSM-werf af te reizen. Eenmaal aangekomen, stond er al een fotograaf klaar om een mooie foto te maken met de hele familie. Niet veel later hoorden ze een ronkende motor en Patrick was met stomheid geslagen toen hij de Bugatti Chiron zag komen aanrijden:

Patrick mocht na een paar foto’s met deze prachtige sportbolide natuurlijk instappen en een testritje maken. Na afloop vertelde Patrick enthousiast dat ze de 250 km per uur wel hadden aangetikt! Ze reden door naar de McDonalds in Muiden waar ze met de wagen door de McDrive gingen. Dat leverde natuurlijk een mooi spektakel op. Na de lunch ging de hele familie naar Biddinghuizen voor een potje fun curling en driften op de kartbaan. Met een heerlijke pizza in Emmeloord sloten ze de dag af en keerden ze voldaan terug naar huis.

Wij zijn heel blij dat we een beetje hebben kunnen bijdragen aan deze dag voor Patrick!

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. De wensvervulling geeft de kinderen en het gezin een onvergetelijke ervaring vol hoop en kracht en maakt ze sterker voor hun toekomst.

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.