Stage communicatie, PR, social media | NDSM-werf

De Stichting NDSM-werf is op zoek naar een zelfstandige, leergierige en ondernemende derde- of vierdejaars HBO student grafisch ontwerp / communicatie die onder begeleiding (ondersteunende) werkzaamheden wil verrichten op de afdeling communicatie. Hierbij kun je denken aan het schrijven en redigeren van (online) content voor onze social media, website, nieuwsbrieven en persberichten. Ook word je betrokken bij lopende projecten en campagnes waar je de kans krijgt om vanuit eigen inzicht bij te dragen aan het uitrollen van de communicatiestrategie.

Een belangrijk deel van jouw bijdragen heeft betrekking op het mede-realiseren van een publieksonderzoek en het helpen ontwikkelen van een informatiecentrum.

Je draait mee in een klein, hardwerkend en enthousiast team. Ad hoc en uiteenlopende werkzaamheden, strakke deadlines en inspelen op onverwachte gebeurtenissen zijn ons als kleine organisatie niet vreemd, flexibiliteit is daarom een must voor deze stageplek. Door het kleine team en de korte lijnen krijg je de ruimte om jouw eigen groei en ontwikkeling tijdens je tijd bij ons mede in te richten.

Vereisten
Kort samengevat zoeken wij iemand die:

  • In het 3e of 4e jaar van een HBO opleiding grafisch ontwerp, communicatie of een dergelijke opleiding zit
  • Beschikbaar is vanaf circa half maart t/m begin september
  • Flexibel, mondig en creatief is, onder druk kan werken wanneer nodig maar ook evengoed kan loslaten en relativeren.
  • De Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift
  • Creatief en zelfstandig is
  • Het leuk vindt om bij een kleine organisatie, in een ambititeus team op een van de mooiste plekken van Amsterdam ervaring op te doen

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur per email: [email protected] met je CV en motivatiebrief.

 

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.