Werftuin

In 2020 (van juni tot eind november) konden mensen op de NDSM-werf hun eigen pop-up tuin creëren. Dankzij deze werftuintjes kon men genieten van de ruimte terwijl zij bloemen of groenten verbouwden en een gesprekje konden voeren met de buurman/vrouw. Samen, maar toch op veilige afstand. Ook in 2021 zijn de werftuintjes er weer! Van mei tot en met september is het mogelijk je groene vingers uit de mauwen te steken op de NDSM-werf.

De moestuinbakken van 1m2 – gratis te gebruiken – werden door ons als Stichting aangeleverd en voorzien van potgrond, zodat mensen met eigen materialen en gereedschap – van zaadjes tot schoffels – bloemen, planten en groenten konden verbouwen. De werftuintjes werden georganiseerd in samenwerking met Buurtsuper De Onkruidenier.

Word jij nou ook warm van de gedachte van een werftuintje op de NDSM-werf? Dan kun je ook in 2021 weer opgeven, houd onze socials en nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie! Je kan je hieronder inschrijven voor onze nieuwsbrief – dan weet je al helemaal zeker dat je niks mist.

Volg Stichting NDSM-werf op Facebook, Instagram of LinkedIn.NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.