Verhuur

De NDSM-werf wordt regelmatig verhuurd voor festivals en andere (culturele) activiteiten. Daarnaast is de NDSM-werf een gewilde plek voor fotoshoots en video opnamen. Ook kun je als ondernemer voor bijv. horeca en retail terecht op NDSM-werf. Al het verhuur aanbod en uitgebreide informatie vind je onder de knop ONDERNEEM op deze site.

FOTO/VIDEO SHOOTS EN EVENEMENTEN

Buiten
Stichting NDSM-werf – [email protected]

Voor vragen en informatie over de verhuur van het buitenterrein voor foto/videoshoots en/of evenementen kun je terecht bij ons, Stichting NDSM-werf. Voor verhuur van binnenlocaties zie NDSM Loods.

Binnen
Stichting Kinetisch Noord (NDSM Loods) –  [email protected]

Voor vragen en informatie over de beschikbaarheid van binnenruimtes voor o.a. feesten, fotoshoots, video-opnamen en de ateliers in de NDSM Loods kun je contact opnemen met Stichting Kinetisch Noord.

Rondleidingen

Stichting NDSM-werf organiseert in samenwerking met diverse partijen rondleidingen over de werf voor groepen. Direct aanmelden voor een rondleiding? Dat kan via deze link.

Voor meer informatie over (de inhoud van) de rondleidingen kun je contact opnemen met Leila Haqi.

+31 20 49 31 070
[email protected]

Ateliers en ruimtes

Heb je vragen over de verhuur van ateliers en ruimtes in de NDSM-loods? Mail dan naar [email protected]

Heb je vragen over de verhuur van studios in NDSM Treehouse? Mail dan naar [email protected].

Heb je vragen over de verhuur van ateliers in de Y-Helling? Mail dan naar [email protected] of kijk op de website van Sweco Vastgoedmanagement voor meer informatie.

Heb je vragen over de verhuur van bedrijfsruimtes? Mail dan naar [email protected]

 

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.