Verhuur

De NDSM-werf wordt regelmatig verhuurd voor festivals en andere (culturele) activiteiten. Daarnaast is de NDSM-werf een gewilde plek voor fotoshoots en video opnamen. Ook kun je als ondernemer voor bijv. horeca en retail terecht op NDSM-werf. Al het verhuur aanbod en uitgebreide informatie vind je onder de knop ONDERNEEM op deze site.

FOTO/VIDEO SHOOTS EN EVENEMENTEN

Buiten
Stichting NDSM-werf – [email protected]

Voor vragen en informatie over de verhuur van het buitenterrein voor foto/videoshoots en/of evenementen kun je terecht bij ons, Stichting NDSM-werf. Voor verhuur van binnenlocaties zie NDSM Loods.

Binnen
Stichting Kinetisch Noord (NDSM Loods) –  [email protected]

Voor vragen en informatie over de beschikbaarheid van binnenruimtes voor o.a. feesten, fotoshoots, video-opnamen en de ateliers in de NDSM Loods kun je contact opnemen met Stichting Kinetisch Noord.

Rondleidingen

Stichting NDSM-werf organiseert in samenwerking met diverse partijen rondleidingen over de werf voor groepen. Direct aanmelden voor een rondleiding? Stuur een mail met jouw aanvraag naar [email protected]

Voor meer informatie over (de inhoud van) de rondleidingen kun je contact met ons opnemen.

+31 20 49 31 070
[email protected]

Ateliers en ruimtes

Heb je vragen over de verhuur van ateliers en ruimtes in de NDSM-loods? Mail dan naar [email protected]

Heb je vragen over de verhuur van studios in NDSM Treehouse? Mail dan naar [email protected].

Heb je vragen over de verhuur van ateliers in de Y-Helling? Mail dan naar [email protected] of kijk op de website van Sweco Vastgoedmanagement voor meer informatie.

Heb je vragen over de verhuur van bedrijfsruimtes? Mail dan naar [email protected]

 

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.