Pllek presenteert: NDSM 2025

Amsterdam, 6 november 2017

Op vrijdag 17 november presenteert Pllek bij SEXYLAND een borrel i.c.m. een kort en bondig programma waarin deskundigen en sprekers vanuit hun eigen expertise vertellen over de waarde van de NDSM-werf voor de stad Amsterdam. Tijdens de presentatie wordt er gekeken naar de huidige plannen, de toekomst, de alternatieven, de geschiedenis en de waarde van het rauwe stukje Amsterdam Noord voor de gehele stad

In het kader van 50.000 nieuwe woningen in 2025 staan er ook 2100 nieuwe woningen gepland op de NDSM-werf. Op de westkant wordt inmiddels druk gebouwd. Op de oostkant van de werf (rechts van de pont) staan ook 300 woningen gepland. Juist deze 300 woningen zullen het speciale karakter van de werf danig gaan beïnvloeden. Hier botsen twee belangen.

In het kader van het proces van besluitvorming en de aankomende gemeenteraad verkiezingen, wil Pllek met de avond bij SEXYLAND een bijdrage leveren aan de bewustwording. Een andere visie presenteren. Een toekomstbeeld die de stad en haar inwoners aangaat. Aan bod komt o.a. de internationale roem & waarde voor de stad op creatief, innovatief, toeristisch en stedenbouwkundig gebied en de daaruit voortvloeiende commerciële en economische waarde die voor de stad onmiskenbaar is. Er is ruimte voor debat en discussie. Het evenement is openbaar.

O.a. aan het woord:
Jasper Helmer (Noorderlicht), Ella Overkleeft (Nachtburgemeester/Enter The Void), Eric van Duivenvoorden (Fair City), Peter Ernst Coolen (Street Art Today en Street Art Museum) en Randa Peters (dichter/schrijfster).

Pllek presenteert: NDSM 2025

Datum: Vrijdag 17 november

Tijd: 17.30 – 19.30

Locatie: SEXYLAND (ndsm-werf)

Toegang: gratis
Website: www.sexyland.nl

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.