NDSM Vrijhaven wordt NDSM Thuisblijfhaven

Al 10 jaar is de NDSM-werf het toneel van het Koningsdag-feest NDSM Vrijhaven. De hele werf kleurt oranje tijdens dit feest voor jong en oud. Ook vindt de grootste kindervrijmarkt van de stad plaats. Nu door de corona-maatregelen alle fysieke evenementen van de werf zijn afgelast, willen we voor onze jongste bezoekers toch graag iets leuks organiseren: NDSM Thuisblijfhaven.

We nodigen alle kleine creatievelingen die van plan waren hun kunsten te vertonen op de werf, deze alsnog te doen, maar dan thuis. Denk aan vioolspelen, ballopen, wedstrijd Mariakaakjes-eten-en-daarna-fluiten etc. Door ze op sociale media met ons te delen, kunnen we toch nog samen genieten van Koningsdag. En de leukste inzendingen maken kans op leuke prijzen. Denk aan: een fles echte Kinderchampagne en een erekraam op de vrijmarkt volgend jaar.

Hoe doe je mee?

Neem jouw bijzondere kunsten op (of vraag een van je ouders om jou te filmen) en deel deze met ons op sociale media. Het mag een Instagram-story of post zijn, gifjes, foto’s, TikToks’ ga zo maar door! Gebruik daarbij: @ndsmvrijhaven en @ndsm samen met de hashtags: #ndsmthuisblijfhaven, #datwordtweerlachen.

Wij maken de winnaar op 29 april bekend.

Let op: we willen alleen jullie mooiste kunsten vanuit je eigen huis, tuin of balkon zien. Kom dus niet naar de NDSM-werf!

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.