Mobiele test- en priklocatie op NDSM-plein

Vanaf maandag 15 november staat er een mobiele vaccinatie-unit en een mobiele testunit bij het NDSM-plein. Omwonenden en passanten kunnen hier terecht om gratis en zonder afspraak een coronavaccinatie te halen of om zich te laten testen op corona.

Coronatest

Testen is belangrijk om het coronavirus onder controle te houden. Met een coronatest weet u of u op dit moment besmet bent met het coronavirus. Zo kunt u besmetting van de mensen om u heen voorkomen. Heeft u milde klachten die passen bij het coronavirus? Laat u dan gratis en snel testen op de testlocatie op het NDSM-plein.

Coronavaccinatie

Deze locatie is onderdeel van onze aanpak om het mensen makkelijker te maken een prik tegen corona te halen. U kunt hier terecht voor uw eerste of tweede vaccinatie. U kunt kiezen tussen Pfizer of Janssen. Een afspraak maken is niet nodig.

Dagen en tijden

De testlocatie staat op het plein vanaf maandag 15 november tot en met zondag 5 december en is dagelijks geopend van 9:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 16:00 uur. Een afspraak maken is niet nodig. De vaccinatielocatie staat op het plein vanaf maandag 15 november tot en met zaterdag 27 november. Openingsdagen en –tijden:

  • Van maandag 15 november tot en met zaterdag 27 november van 12:00 – 17:30 uur
  • Van maandag 22 november tot en met zaterdag 27 december van 12:00 – 17:30 uur
  • Op zondag 21 november is de priklocatie gesloten

Prikangst

Als u angst heeft voor naalden of prikken, dan zijn er op deze locatie mensen aanwezig die u hierin kunnen helpen. Zij zorgen ervoor dat zich met speciale begeleiding kunt laten vaccineren. U kunt kiezen voor het Janssen vaccin, u hoeft dan maar 1 keer gevaccineerd te worden.

Wilt u een vaccinatie halen? Neem dan uw identiteitsbewijs mee. Denk aan een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs. Heeft u geen identiteitsbewijs? Ook dan kunt u gewoon zonder afspraak binnenlopen. Wij hebben een gezondheidsverklaring voor u klaarliggen.

Contact

Heeft u vragen over de coronatest of coronavaccinatie? Loop dan naar binnen bij de locatie op het NDSM-plein of bel voor algemene vragen naar telefoonnummer 0800 1351.

Meer info over corona

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.