Pontkade fase 3

Pontkade Fase 3 – NDSM Amsterdam

208 appartementen voor stadspioniers aan het IJ in Amsterdam.

Net als voor Pontkade Fase 1 en 2 geldt dat dit gebouwdeel verrijst in een nieuw stuk stad op NDSM Amsterdam. Een nieuw district voor stadspioniers. Wonen op de plek waar ooit mammoettankers het IJ inrolden en kunstenaars de vrijheid vonden. Hier is het nog rafelig, tegendraads en filmisch mooi.

NDSM wordt een aantrekkelijke en levendige wijk vol dagelijkse voorzieningen op een unieke locatie.

Pontkade Fase 3 biedt 208 appartementen (en 116 parkeerplaatsen) verdeeld over een 3-tal hoofdvolumes met diverse appartement-types en -afmetingen; stadswoningen op de begane grond met een tuin, appartementen met privé-balkon of dakterras en een aantal penthouses op de laagbouw en de toren. Op de begane grond is ruimte voor retail, creatieve bedrijvigheid en horeca. Aan de NDSM Straat komt het markante kantoorgebouw met een knipoog naar het industriële verleden van de werf. Net als Fase 1 en 2 kent Fase 3 een besloten binnentuin voor de bewoners. Deze collectieve binnentuin biedt een oase van rust en staat in verbinding met de binnentuin van Fase 1 en 2. Voor de auto, fiets of scooter is een eigen parkeervoorziening onder het gebouw. Vanuit alle appartementen heb je een waanzinnig uitzicht over de Werf, ’t IJ en Amsterdam.

De bouw van Pontkade Fase 3 is in februari 2020 gestart. Het project is onderdeel van de gebiedsontwikkeling NDSM in Amsterdam Noord. Pontkade fase 3 is verkocht aan het European Core Fund van het internationale vastgoedbedrijf Hines.

Meer weten?

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.