Pontkade Fase 1 & 2

Pontkade Fase 1 & 2 – NDSM Amsterdam

Wonen in een district voor stadspioniers.

Een nieuwe stad verrijst op NDSM. Een district voor stadspioniers. Wonen op de plek waar ooit mammoettankers het IJ inrolden en kunstenaars de vrijheid vonden. Hier is het rafelig, tegendraads en filmisch mooi.

4.000 NIEUWE WONINGEN
Op NDSM komen uiteindelijk ruim 4.000 woningen in alle soorten en maten. De gebiedsontwikkeling in Amsterdam op NDSM zorgt voor een aantrekkelijke en levendige wijk op een unieke locatie.

Pontkade Fase 1 & 2 biedt ca. 252 koop- en huurappartementen met verschillende prijzen en afmetingen, waaronder lofts en penthouses (variërend van 58 tot en met 115 m² en penthouses van 175 tot 300 m²). Op de begane grond is ruimte voor retail, creatieve bedrijvigheid, kantoren en horeca. Op het parkeerdek wordt een besloten binnentuin gerealiseerd voor de bewoners van het gebouw. Vanuit de appartementen heb je een waanzinnig uitzicht over de Werf, ’t IJ en Amsterdam.

De bouw van Pontkade Fase 1 & 2 is begin 2018 van start gegaan. De oplevering staat gepland voor september 2020. Er zijn nog enkele penthouses te koop. De bouw van Pontkade Fase 3 is in februari 2020 gestart.

Schrijf je in

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.