NieuwDok

Sinds 2016 is onderwijsinstelling ROC TOP gevestigd op NDSM. In gebouw NieuwDok kun je terecht voor opleidingen in de richtingen Horeca & facility, Travel & Leisure, Events, marketing & Communications, Security en Fietstechniek op verschillende niveaus.

NieuwDok is een gecombineerd onderwijs- en woongebouw. Boven het ROC zijn 380 studentenwoningen met voorzieningen gerealiseerd.

Het mengen van functies en mixen van doelgroepen van jong tot oud werkt goed op NDSM. Het benadrukt de dynamiek van dit unieke stukje Amsterdam en blaast het gebied nieuw leven in. Gebouw NieuwDok maakt dit goed zichtbaar. Op de eerste twee lagen is een nieuwe maatschappelijke functie voor diverse onderwijsvormen gerealiseerd. De bovengelegen vijf lagen omvatten de 380 studentenwoningen met enkele ondersteunende voorzieningen, waarvan studentenhuisvester DUWO de verhuur beheert.

Hier doen honderden leerlingen en studenten hun kennis op en is een grote stap gezet in het bieden van moderne permanente studentenhuisvesting op NDSM. Dit maakt van NDSM niet alleen een bestemming maar ook een thuis voor een hele nieuwe, jonge groep mensen.

Contact
ROC TOP NDSM
NieuwDok
NDSM-Straat 1
1033 SB Amsterdam
+31 20 630 1900

DUWO

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.