Waar ben je naar op zoek?

NDSM Treehouse

WAT TREEHOUSE BIEDT…

NDSM Treehouse is opgezet om de beste mogelijkheden te bieden om te creëren en te exposeren. De individuele studio’s zijn niet groot, dus ze zijn betaalbaar voor (bijna) elke portemonnee. De sanitaire voorzieningen zijn gecentraliseerd en worden gedeeld. Om het mogelijk te maken om groter te werken en/of met meer mensen samen te werken, beschikt Treehouse over een grotere werk- of projectruimte (10m x 10m).

Centraal in het Treehouse-concept staat dat iedere bewoner zijn werk of proces (en zichzelf!) publiekelijk wil presenteren. Wij zien het als een groot voordeel om dit samen met anderen te doen, maar dat is geheel aan jou. Treehouse streeft ernaar om elke vorm of manier van presenteren die je maar kunt bedenken te faciliteren.

Standaard faciliteiten zijn de expositie- en performancehal (15m x 15m), de vier kleinere vitrines die 24/7 toegankelijk zijn voor publiek, en het hoofdplein. Als alternatief is het hele Treehouse beschikbaar voor presentaties, afhankelijk van jouw ideeën (en natuurlijk de veiligheidsregels). Treehouse zorgt ook voor de promotie van jou en jouw presentatie.

Andere bewoners ontmoeten of gewoon rondhangen is mogelijk in de cantina en op het hoofdterras. Vuilnisverwijdering, onderhoud, schoonmaak, technische assistentie worden centraal georganiseerd. Wij streven er echter naar dat zoveel mogelijk werkzaamheden door de bewoners worden uitgevoerd om het werken in het boomhuis zo betaalbaar mogelijk te maken. Alle gemeenschappelijke werkzaamheden zullen worden verantwoord. Al deze voorzieningen zijn in de huurprijs inbegrepen. Niet inbegrepen zijn variabele kosten die afhankelijk zijn van uw persoonlijk verbruik, bijvoorbeeld elektriciteit.

meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.