NDSM Nursery Square

Wat is de openbare ruimte van de toekomst? Hoe ziet deze eruit? Kunnen we op een andere manier omgaan met het straatmeubilair wat toebehoort aan de openbare ruimte, zodat deze flexibel inzetbaar is, en niet verankerd is op één plek. Zo kan de publieke ruimte steeds een nieuwe invulling krijgen, en de verdeling/indeling van het straatmeubilair daarop aangepast worden. 

De NDSM-werf is een gebied vol mogelijkheden. Het biedt ruimte om te recreëren, om te leven en om te werken. Iedere vorm van het gebruiken van de openbare ruimte is daarmee aanwezig. Dit maakt het de ideale plek voor een ontwerpend onderzoek naar de relatie tussen gebruikers, straatmeubilair en randactiviteiten.

Kijk geregeld in de agenda voor de actuele programmering en volg de Nursery Square op Instagram. We zien je graag terug!


Stichting NDSM-werf regisseert, initieert, cureert, verbindt en stimuleert activiteiten op de NDSM-werf waardoor de stad, haar bewoners en bezoekers deze plek nu en in de toekomst omarmen als een gebied waar ruimte is voor het onverwachtse. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor het kunstprogramma, waar The NDSM Nursery Square van Studio Makkink & Bey onderdeel van is.

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.