Waar ben je naar op zoek?

Nautisch NDSM

De NDSM-werf zou niet hebben bestaan zonder het omringende water. Ondanks dat er al lang geen schepen meer gebouwd worden, is het water wel weer functioneel geworden. De Amsterdam Marina, het Kraanspoor en de museale schepen zorgen voor een mix van nautische activiteit.

Nautisch NDSM word hier  onderdeel van. Direct aan het water gelegen met maximaal uitzicht op het IJ en de levendige jachthaven. Op deze plek wordt door BMB ontwikkeling een heel gevarieerd plan ontwikkeld met diverse soorten woningen, een mix van horeca- en leisurefuncties en  spectaculaire kantoorruimte / bedrijfsruimte met brede bestemmingsmogelijkheden. Het waterfront van NDSM krijgt  hiermee een indrukwekkend gezicht, van een nieuw city-district, met respect voor de historie van de werf.

De uitstraling van Nautisch NDSM wordt industrieel, refererend aan de monumentale loodsen op de voormalige werf. Een charmant en stoer plan, met aansprekende horeca, leisure en bedrijvigheid en een directe verbinding met de nog te realiseren boardwalk.

Dit project is in ontwikkeling tot circa 2020.

schrijf je in

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.