Kapitein Anna

Kapitein Anna is een raderboot en varend monument uit 1911 met een sfeervolle inrichting uit de twintiger jaren van de vorige eeuw. Gelegen aan het einde van de NDSM-pier biedt zij een fantastisch uitzicht op Amsterdam en de havens.

De lay-out van de Kapitein Anna is geweldig voor sfeervolle diners, feesten en recepties. Doordat de zitbanken niet verplaatsbaar zijn beperkt dit de mogelijkheden voor vergaderingen.

Er zijn 2 salons: De eerste salon op het hoofddek namen we de Radersalon, omdat bij het varen hier de schoepen draaiend te zien zijn. De tweede salon noemen we de Panoramasalon, omdat hiervandaan de uitzichten het mooist zijn. Bij beide salons zijn grote terrassen.

Kapitein Anna beschikt over een grote en goed uitgeruste keuken met een uitstekende chef-kok. Specialiteit is het verzorgen van walking dinners. Door de grote verscheidenheid aan events is er een grote flexibiliteit. Benedendeks zijn twaalf slaapkamers, waarvan tien met twee bedden en twee met één bed. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer, tv, wifi en airco.

meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.