NDSM PRINT | Grafische Werkplaats Amsterdam

In de zomer van 2020 opende Grafische Werkplaats Amsterdam (GWA) in Amsterdam Noord NDSM PRINT: een nieuwe werkplaats voor grafisch ambacht. Je gaat naar NDSM PRINT voor korte workshops op het gebied van letterpress, lino en boekbinden, voor avond-cursussen boekbinden en kartonnage én voor educatieve programma’s voor groepen.

De werkplaats is open op woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Iedere vrijdag aan het einde van de middag kun je binnenlopen met ideeën voor drukprojecten. We denken graag met je mee.

NDSM PRINT is een extra locatie van GWA op de NDSM werf in Amsterdam Noord. Net als bij de locatie in Oost vind je bij NDSM Print een scala aan houten en loden letters – maar roept de plek ook vooral op tot het experimenteren met de verschillende bind- en druktechnieken.

Doe een crash-course, huur een pers en dompel daarna jezelf onder in de ruigheid van de werf: bezoek STRAAT het nieuwe museum voor street art en de exposities in de Kunststad, en drink (straks weer) bier bij IJver, Pllek of Noorderlicht.

Welkom bij NDSM PRINT!

NDSM plein 27
1033 RG Amsterdam

MEER INFO

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.