GeWoonboot

De geWoonboot is een autarkische woonboot, dit wil zeggen, zij voorziet in haar eigen energiebehoefte. Dit door middel van zonnepanelen, -boiler en een warmtepomp en ze zuivert haar eigen afvalwater met een helofytenfilter. Ook werkt de boot samen met duurzame cateraars. Alles wat er op en rond de boot gebeurt, van expertmeetings, brainstormsessies, vergaderingen tot diners wordt duurzaam aangepakt door eigenaren Joan Kramer en Jan Huisman.

De woonboot met een totaal oppervlak van 120 m2 heeft twee multifunctionele vergaderruimtes en is geschikt voor een vergadering, training, heisessie, off-site meeting, duurzaam bedrijfsuitje of een borrel voor 2 tot 30 personen. Terwijl je al drijvend vergadert, kun je genieten van het uitzicht over de skyline. De locatie is zeer goed bereikbaar met het OV en de auto en je bevindt je letterlijk op een steenworp afstand van het centrum van Amsterdam, aan de andere kant van het IJ.

De geWoonboot verzorgt ook ontbijt, lunch, borrel en diner en inspirerende vergaderbreaks in samenwerking met NDSM-kunstenaars. Ze werkt nauw samen met de restaurants op de werf en met lokale cateraars die biologische en/of lokale producten gebruiken. De geWoonboot is te huur per ruimte of in zijn geheel, de hele dag of per dagdeel. Neem voor meer informatie contact op.

Contact
GeWoonboot
NDSM-plein 104
1033 WB Amsterdam
+ 31 20 32 00 280
[email protected]
www.gewoonboot.nl

 

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.