Faralda Crane Hotel

 

Faralda Crane Hotel is een mind-blowing en een once a lifetime ervaring. Verwacht geen mainstream hotel. Het is een kraan, een monumentale havenkraan. Het is buitensporig! Of je houdt ervan, of je haat het. Bovenop zijn drie luxe 5-sterren suites verborgen: De Faralda Club is het instituut voor bedrijfs- en muziekevenementen. Wereld leidende DJ’s spelen tijdens premium live stream Cranesessions.

Faralda Crane Hotel, de meest Romantische & Inspirerende plek om te verblijven

Het uitzicht vanuit je suite over Amsterdam is fenomenaal. Geniet van de zonsondergang over Amsterdam met de duinen aan de horizon. Boten varen op het altijd drukke IJ. Mensen scharrelen rond in het bruisende NDSM gebied. Vanuit het verwarmde en privé spa zwembad op het bovendek geniet u van de meest romantische zonsondergang. Het uitzicht vanuit uw suites is regelmatig anders omdat de kraan nog steeds in de wind draait.

Faralda, het best bewaarde geheim van Amsterdam

Faralda Crane Hotel is een bekend monumentaal herkenningspunt, gelegen midden in het industriële NDSM-erfgoed. De voormalige scheepswerf is een levendig gebied met tal van trendy restaurants en cafés. Op slechts 150 meter van de kraan bevindt zich het grootste graffitimuseum ter wereld.

Wat in de kraan gebeurt, blijft in de kraan

De restauratie is een enorme uitdaging geweest met grote constructieve uitdagingen. Na jaren van restauratie is de monumentale kraan van de ondergang gered. We hebben een uniek en prijswinnend icoon gerealiseerd met een uitstekende architectonische visie. De kraan is een industrieel gebouw. Het is een landmark en erfgoed van de hoogste categorie.

Tel: +31(0)20 7606161

Website

 

 

More links:
Crane Sessions: https://youtu.be/01CFjuFcm-w
Cranesessions brand video: https://we.tl/t-I0Gq8IdtmO
Cranesessions Live stream: https://we.tl/t-t0JKWNa83F
Video Cranesessions ADE: https://we.tl/t-RZhfurp4Yg
Cranesessions leader Final: https://we.tl/t-GYgeZOkjmt
Deep house set: https://www.youtube.com/watch?v=qfJtPOGqeJI

Instagram

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.