BinnenDok

BinnenDok – NDSM Amsterdam

Wonen, werken en parkeren in het hart van NDSM onder een bijzonder dak.

BinnenDok (Kavel B3) ligt in het hart van NDSM West, nabij het water van de NDSM gracht. Het gebouwensemble bestaat uit meerdere gebouwen met ieder een eigen karaktervolle industriële architectuur en één hoogte accent van 60 meter.

BinnenDok biedt 108 appartementen verdeeld over meerdere hoofdvolumes met een grote variatie aan appartementen. Op de begane grond is ruimte voor retail, creatieve bedrijvigheid en horeca. Daarnaast bestaat het programma uit een kantoorgebouw en een openbare parkeergarage met 510 parkeerplaatsen.

De architectuur is geïnspireerd op het stoere en industriële karakter van NDSM, ooit de grootste scheepswerf van de wereld. De diverse relicten zijn nog heel duidelijk in het gebied te herkennen en verwijzen naar de rijke historie van de oude werf. Een nieuw district voor stadspioniers. Wonen op de plek waar ooit mammoettankers het IJ inrolden en later kunstenaars de vrijheid vonden. Hier is het nog rafelig, tegendraads en filmisch mooi.

Net als voor Pontkade geldt dat met dit kavel weer een nieuw stukje stadsdistrict NDSM aan Amsterdam wordt toegevoegd.

4.000 NIEUWE WONINGEN
Op NDSM komen uiteindelijk ruim 4.000 woningen in alle soorten en maten. De verkoop van deze woningen is ondertussen van start gegaan en er zijn nog enkele woningen op het Binnendok beschikbaar.

Bekijk aanbod Binnendok

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.