Kies je woning in BinnenDok op de NDSM-werf

De verkoop van de 77 appartementen in woontoren BinnenDok op de NDSM-werf is in volle gang. Zo’n 70 procent van de appartementen is intussen gereserveerd of onder optie. Heb jij ook interesse in een 2-, 3- of 4-kamerappartement op deze dynamische plek met één of twee balkons en een gezellige daktuin voor bewoners? Bekijk dan hier het beschikbare woningaanbod. De woonoppervlaktes van de nog beschikbare appartementen variëren van 64 tot 80 vierkante meter. De verkoopsommen starten vanaf € 435.000 v.o.n. inclusief afkoop eeuwigdurende erfpacht! Daarvoor krijg je ook een complete badkamer en is een bedrag voor een luxe keuken met Siemens-inbouwapparatuur gereserveerd.

Wil je alles weten over BinnenDok? Bekijk dan het online magazine  BinnenDok NDSM. Via een persoonlijk account kun je online je voorkeuren opgeven. Maak zo’n account aan en schrijf je in via de projectsite. Word je liever gebeld? Neem dan via e-mail contact op met verkoopadviseur René Kraan.

Als alles volgens plan verloopt, start de bouw van BinnenDok in maart 2021. De eerste bewoners zullen begin 2023 verhuizen naar hun nieuwe appartement.

Project BinnenDok bestaat naast appartementen uit een kantoorgebouw, commerciële ruimten en parkeergelegenheid. Je woont hier in het hart van NDSM, waar altijd iets te beleven valt en waar het leven net iets minder aangeharkt is dan aan de andere kant van het IJ. Ooit was de NDSM-werf een van de grootste scheepswerven ter wereld. De rauwheid van dat verleden is nog altijd voelbaar in het gebied en is ook de charme ervan. BinnenDok is dan ook voor stedelingen die houden van een rafelrandje en van tegendraads mooi. Meer weten over Leven op NDSM en BinnenDok? Volg dan de onderstaande link.

Website: Leven op NDSM

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.