IJ-hallen in maart afgelast

In verband met de meest recente ontwikkelingen rondom het Corona-virus komen de IJ-hallen op 14-15 maart en 28-29 maart te vervallen.

De organisatie van de IJ-hallen volgt hiermee de richtlijnen vanuit het RIVM, de GGD en de Gemeente Amsterdam. Kijk voor meer informatie op de website van de IJ-hallen.

Over de programma’s en events op de NDSM-werf die gepland staan de komende periode verschaffen we zo snel mogelijk meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.


Kies de manier waarop je wil horen van Gebiedspromotie NDSM BV: Stichting NDSM-werf, Amsterdam Waterfront bv, Mediawharf bv.:


Je kunt je op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. De data die wij verzamelen worden uitsluitend gebruikt voor het versturen van een maandelijkse nieuwsbriefmailing. In een enkel geval kan het voorkomen dat we je een extra mail sturen als we denken dat de inhoud relevant voor jou is. Vanzelfsprekend worden gegevens nooit gedeeld met derden. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.