Grote lichtkunst installatie van Boris Acket op NDSM tijdens Museumn8

Grootse lichtkunst van Boris Acket en geluidswandelingen met Off-Track tijdens Museumnacht op NDSM

Stichting NDSM-werf en Stichting Kinetisch Noord presenteren tijdens Museumn8 twee site-sensitieve werken, enkel op deze avond te zien en beluisteren. Boris Acket creëert een grootse passage die speelt met de notie van grenzen, een installatie van licht en geluid die het buitenterrein verbindt met de binnenruimte van de NDSM Loods. Het echosysteem van de soundscape wordt gevoed door field recordings die in de weken voor het evenement gemaakt zijn rondom NDSM.

Met speciaal voor NDSM gecomponeerde muziek voegt Off-Track een extra laag toe aan de omgeving, het water en de monumentale gebouwen, en laat bezoekers NDSM zo op een andere manier beleven. 

Meer informatie over dit evenement vind je op de evenementenpagina of in ons online magazine.

Deze installatie met sound design is alleen 4 november te zien tijdens Museumnacht op NDSM op de Docklands en in de NDSM Loods. Naast Stichting NDSM-werf en Stichting Kinetisch Noord openen ook street-art museum STRAAT, tentoonstellingsruimte Nieuw Dakota en restaurant Contrast hun deuren. Samen presenteren deze betrokken partijen tijdens Museumn8 een multidisciplinair en divers programma op NDSM.

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.