Yoga Class | Hula Hoop Dance special

Hula Hoop Dance & Yoga: a fun way to empower the feminine.

Een bijzondere, vreugdevolle workshop die jouw vrouwelijkheid in het zonnetje zet. Want met de houdingen en bewegingen die we bij hula hoop en yoga verkennen bereiken we automatisch gebieden in het lichaam waar vrouwelijke energie vaak vast gaat zitten: het heupgebied, de buik en het borstgebied. Hoepel en stretch je los en vrij, inclusief een hart-openend cacao-drankje om dit alles te stimuleren. Een beter begin van je vrije zondag kunnen wij ons niet bedenken!

Geschikt voor alle niveau’s, ook als je nog nooit bezig bent geweest met yoga en/of hoepelen. Onder professionele begeleiding van Janna Lou (Hoopdance artiest) en Amanda Liana (yogadocent & trainer in lichaamstaal).

TIJD: 10.00 – 12.30
ONLINE TICKET: 25,- | EARLY BIRD: 20,- (vóór 1 oktober)

—-

Elke zondagochtend kun je bij Pllek genieten van Yoga met uitzicht over het IJ. In de zomer met mooi weer is het buiten op het strand. Bij slecht weer en in de winter is het binnen in “de Zaal”. De les gaat altijd door, tenzij er een groot festival of evenement is; dit kun je checken op de agenda op de website. De lessen zijn dynamisch en gevarieerd, bouwen op van een korte meditatie naar een actief gedeelte (yang) en eindigen met lange intensieve stretches. (yin). Soms zijn er partner-yoga oefeningen of massage basics uit Shiatsu en Thai Yoga Massage. Iedere les is een reis naar binnen met veel aandacht voor de ademhaling, het respecteren van je fysieke grenzen en het vinden van ontspanning en ‘peace of mind’ in alle houdingen.
Er zijn yogamatjes, blokken en fleeces aanwezig. De matjes worden ook buiten gebruikt dus wil je een “fris” matje dan leg je je eigen yogamat er overheen. Er is verwarming in de zaal.

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.