World Cleanup Day 2020

Op zaterdag 19 september is het weer zover: World Cleanup Day. Op deze grootste wereldwijde opruimactie van het jaar gaan we samen met ruim 180 landen de planeet een grote schoonmaakbeurt geven. Dit jaar wordt World Cleanup Day in Nederland georganiseerd door Plastic Soup Foundation en NederlandSchoon. Wij willen samen met jullie ook de NDSM-werf op gaan ruimen!

We verzamelen om 12.00 uur op de voormalige Nursery Square. Dat is tegenover Treehouse, waar de grote Neo-logo’s hangen. Wij zorgen voor prikkers en vuilniszakken. Als je wilt kun je zelf nog handschoenen meenemen en een mondkapje. Op de website van World Cleanup Day Nederland kun je meer lezen over hoe je je kunt voorbereiden.

Je kunt je opgeven via onderstaande knop.

Ja, ik doe mee!

Een paar tips nog van de organisatie:

  • Vergeet niet om ervoor te zorgen dat jij en je team de Litterati-app geïnstalleerd hebben én de app op de juiste manier gebruiken. Zo kunnen jullie bijdrage aan een structurele oplossing voor het afvalprobleem. Bekijk hier hoe het werkt.
  • Ruim op in koppels! Als de een het zwerfvuil registreert in de Litterati-app terwijl de ander het in een vuilniszak gooit, maak je snel meters
  • Check of de batterij van jouw telefoon (en die van je team) is opgeladen voor het gebruik van de Litterati-app. Of neem een powerbank mee zodat je je telefoon tussentijds kunt opladen.
NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.