Workshops treehouse juni

WORKSHOPS VAN TREEHOUSE IN JUNI

De artiesten van Treehouse NDSM geven deze maand weer vele workshop waar bezoekers aan kunnen deelnemen. Van kunstzinnige middagen tot muzikale avonden, Treehouse NDSM heeft een divers aanbod. Bekijk hieronder het workshop programma van juni:

WORKSHOPS:

-Creative Sketchbook Technique
Leer hoe je je eigen schetsboek of junk journal kunt maken met behulp van boekbindtechnieken. Rose Wildsmith zal je laten zien hoe deze veelzijdige vaardigheid kan worden aangepast aan je eigen stijl en smaak. De materialen worden geleverd, maar neem gerust je favoriete papiersoorten mee als je die in je schetsboek wilt verwerken. Aan het eind mag je je schetsboek mee naar huis nemen!
Datum: 11 en 25 juni
Tijd en plaats: Van 14:00 tot 18:00 bij Treehouse
Kosten: €59,- (alle materialen inbegrepen)

– Intuitive Ceramics
Treehouse artist-in-residence Yuk Lin Man en Dilara Ardic nodigen je uit om je onder te dompelen in klei en er alles over te leren. Deze workshop geeft je de mogelijkheid om met de hand te bouwen met klei volgens twee verschillende verrassende methodes. Yuk Lin Man zal zich richten op het werken in het moment. Je stemming, concentratie en zwaartekracht zullen de unieke textuur van je werk bepalen. Dilara leidt je geblinddoekt door een ontdekkingstocht met klei. Het doel van deze oefening is om vormen te creëren op basis van je tastzin. Op deze manier kun je een emotie uitdrukken die trouw is aan je pure intuïtie.
Datum: 11 en 12 juni
Tijd en plaats: Van 15:00 tot 17:00 bij Treehouse
Kosten: Gratis toegang

– My Feminist Economy: Cooking up a rebellion (Interactive Performance)
Hoe zou ons leven eruit zien als we in een feministische economie leefden? Samen met Treehouse artist-in-residence Rachel Walker-Konno en haar tien feministisch-economische objecten als medium, breng je door middel van een kook- en eetritueel nieuwe ideeën tot leven die voornamelijk in academische teksten te vinden zijn. Deze performance is open voor alle geslachten en rangen en standen, en voorkennis van feminisme is niet nodig. De belangrijkste handelingen die van de deelnemers gevraagd zullen worden, draaien rond het bereiden en koken van voedsel en iedereen zal vertrekken na een smakelijke maaltijd te hebben gegeten.
Datum: 03 juni
Tijd en plaats: Van 19:00 tot 20:00 bij Treehouse
Kosten: Gratis toegang

– Drawing with Ink & Brush
Beeldend kunstenaar Esther Kin zal je begeleiden bij het zoeken naar verschillende manieren om zoveel mogelijk zeggingskracht te geven aan de lijnen die je op papier zet. Samen besteed je niet alleen aandacht aan het aanleren van vaardigheden, maar ook aan jouw individuele creatieve proces. Je zult niets anders nodig hebben dan open en nieuwsgierig te zijn naar wat er kan gebeuren.
Datum: 11 en 12 juni
Tijd en plaats: Van 11:00 tot 13:00 bij Treehouse
Kosten: €35,- (alle materialen en warme dranken inbegrepen)

– Introduction to Handpan
Op 6 en 26 juni krijg je de kans om de basistechnieken van handpan te leren en de vele geneugten van deze praktijk te ontdekken tijdens een workshop van een hele dag. Gewoon tussen 10:30 en 15:30 die dag, zul je je eerste ritme en lied leren. Tegen het einde van de dag is er een jamsessie, waarbij je samen speelt en elke aspirant-muzikant de kans krijgt om te improviseren met de handpan.
Joris en Deniz sluiten de workshop af met een concert met meerdere instrumenten. Na afloop van de workshop kun je een van de instrumenten mee naar huis nemen om nog 10 dagen te oefenen en de schoonheid van het handpan spelen te ontdekken.
Datum: 06 en 26 juni
Tijd en plaats: Van 10:30 tot 16:00 bij Treehouse
Kosten:€150. Als je geen handpan wilt huren, is de prijs van de workshop €100

Kijk voor meer informatie of voor het aanmelden voor workshops op de website van Treehouse NDSM.

WORKSHOP AGENDA TREEHOUSE

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.