Vrijland | Meditate for Freedom

🕊️Vrijland viert vrijheid in stilte 🕊️

Gelukkig kunnen we zonder festival toch de vrijheid vieren💕
Daarom dit jaar weer Meditate for Freedom. Een initiatief dat vorig jaar tijdens Vrijland Festival gelanceerd is in samenwerking met Iam4Freedom – All4Freedom – Freedom4All en Moderne Hippies.

Meditate 4 Freedom zal dit jaar plaats vinden op de helling op de NDSM-werf. Met uitzicht over het IJ vieren we de vrijheid door als groep te mediteren en onze energie te bundelen. Na afloop kunnen de gasten terecht bij Pllek of Noorderlicht Café voor een hapje, drankje en een tof gratis programma.

Meer dan honderd mensen deden vorig jaar mee aan de groepsmeditatie onder begeleiding van Jeroen Aalders Amsterdam. Een moment van bezinning in de drukte van het festival om stil te staan bij de essentie van vrijheid en de kracht van onze eigen gedachten. Een blik naar binnen werpen om weer met een helder vizier naar buiten te kunnen kijken.

Dit jaar is Meditate 4 Freedom het startsein voor een nieuwe jaarlijkse traditie. Een groeiende beweging verbindt zich op een vredige manier in de strijd voor vrijheid. Met als doel negatieve emoties plaats te laten maken voor de collectieve energie van positiviteit.

Het initiatief Meditate 4 Freedom wordt omarmd door Nationaal Comité 4 en 5 mei en zal vanaf 2020 een vast onderdeel worden van het officiële programma van Bevrijdingsdag.

💜 5 mei  2019
❤️ 13:00u – 14:00u
🧡 Helling op NDSM-werf
💚 Gratis toegang!
💛 Neem een eigen matje of kussen mee
💙 De meditatie wordt begeleid in het Engels

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.