TO GO ALL STARS | PLLEK X TICKET TO THE TROPICS

TICKET TO THE TROPICS, BEKEND OM DE HETE NACHTSFEREN BIJ PODIA ALS PARADISO, THT EN BITTERZOET, KOMT BUITEN SPELEN. 

Ticket to the Tropics, Paradiso en Pllek organiseren deze zomer een reeks live muziek middagen op het stadsstrand bij Pllek in Amsterdam-Noord. Pal in de zon, voetjes in het zand, met uitzicht over het helderblauwe water van het IJ en natuurlijk de weergaloze, zwoele zonsondergangen. Je zou bijna denken dat je op vakantie bent.

De eerste editie is alvast een feit:

DATUM: Zondag 1 juli 2018
TIJD: 16.00 uur
BAND: TOGO ALL STARS
DJ’S: KC the Funkaholic and friends
ENTREE: Gratis
LOCATIE: Pllek, NDSM-werf (Amsterdam-Noord)

Togo All Stars is een samenwerking tussen AMSTERDAM ROOTS FESTIVAL, TICKET TO THE TROPICS en Pllek

– – –

TOGO ALL STARS
Kijk eens goed naar de kaart van West-Afrika en zoek de stad Lomé, de hoofdstad van Togo. Denk je eens in hoe de muziek daar moet klinken. Iets meer dan 100 km naar het westen ligt Accra, Ghana, de stad waar de highlife muziek begon in de jaren ’50. Nog een uurtje verder en je komt in Lagos, waar Fela Kuti zijn afrobeat creëerde.

Een van Lomé’s belangrijkste bands is Togo All Stars: met een eigenzinnige Togolese sound, gedrenkt in afrofunk en voodoo ritmes, belichaamt de band zowel diepgewortelde tradities als moderniteit. Een verrassende combinatie van twee generaties.

De ritmische klank van vloeiende gitaren en pulserende blazers vormen de ruggengraat van Togo All Stars, Voodoo de muzikale kern en dat samen in combinatie met afrobeat en funk. Als je de originele ritmes van de meest funky goden op aarde wil horen, moet je die kaart er nog eens bij pakken en naar Togo reizen. Of een concert van de Togo All Stars bezoeken, zij eren die muziekgeschiedenis.

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.