This Mobile Art Gym @NDSM

Als warming up voor This Art Fair staat This Moble Art Gym 6 augustus op de NDSM-werf!

Twee weken voor This Art Fair, rijdt een mobiele kunsttentoonstelling in de laadruimte van een vrachtwagen door de zeven stadsdelen van Amsterdam. This Mobile Art Gym is een letterlijke warming up voor de kunstbeurs. In deze culturele sportschool met werk van deelnemers van This Art Fair wordt het creatieve brein getraind door kunst te bekijken en te maken.

Het project in de aanloop naar de kunstbeurs laat zien dat kunst helemaal niet elitair, moeilijk of ontoegankelijk hoeft te zijn. Dat je niet per se naar een galerie of een museum hoeft om naar kunst te bekijken en te kopen, maar dat kunst net zo goed te zien kan zijn in een truck op een plein in Nieuw West of middenin een park in Zuid.

This Mobile Art Gym is meer dan een rijdende tentoonstelling alleen. Kunstenaars Pip Passchier en Maarten Bel dagen bezoekers van alle leeftijden uit om hun rechterhersenhelft te trainen. Zij werken ook een gratis educatieprogramma uit waar kinderen van 6 t/m 12 jaar hun creativiteit kunnen ontwikkelen.

Practische informatie

This Mobile Art Gym is op 6 augustus te vinden op de NDSM-werf onder de containerboog naast café IJver op de Docklands. Toegang tot het programma is gratis. Druk op onderstaande knop voor meer informatie over This Mobiel Art Gym en This Art Fair.

THIS ART FAIR

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.