Thirty Seconds To Mars | City Sounds

Thirty Seconds To Mars komt op dinsdag 6 augustus de NDSM-werf op zijn kop zetten tijdens een unieke openluchtshow! De rockband, opgericht door broers Shannon en Jared Leto, heeft megahits als ‘The Kill’ en ‘Kings & Queens’ op zijn naam staan. Tijdens City Sounds hoor je deze klassiekers, maar ook nieuwe tracks van hun laatst uitgebrachte album America, live met de zonsondergang achter het IJ als backdrop. Een optreden dat je niet wil missen. Info & tickets: https://citysounds.nl/show/thirty-seconds-to-mars

THIRTY SECONDS TO MARS

Thirty Seconds To Mars is één van de populairste rockbands van de laatste twintig jaar. De band rond de broers Jared en Shannon Leto bracht vorig jaar hun vijfde album America uit, met daarop onder meer de hits ‘Walk On Water’, ‘Dangerous Night’ en ‘Rescue Me’. De rockband uit Los Angeles verkocht miljoenen albums, scoorde talloze hits en staat bekend om hun spetterende optredens.

Support act: The Amazons

In 2017 werd The Amazons uitgeroepen als een van dé grote doorbraakacts, en genoten vanzelfsprekend van veel airplay in zowel thuisland als op internationaal vlak. Opzwepende songs als ‘Black Magic’ en ‘In My Mind’ schopten het zelfs tot 3FM Megahit. The Amazons staat bekend om een heavy, blousy sound en laten zich onder andere inspireren door Arctic Monkeys, Wolf Alice, en Jerry Lee Lewis. De band staat deze zomer verder op The Great Escape, Radio 1’s Big Weekend, Reading en Leeds in Engeland.

VIP upgrade pakketten voor deze show zijn te koop via www.adventuresinwonderland.com.
Let op, alleen geldig in combinatie met een regulier ticket. Friendly Fire is niet betrokken bij de samenstelling van deze pakketten.

Tijden:
Open: 17:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Show: 21:00 uur
Tijden onder voorbehoud

Koop je tickets via http://citysounds.nl/tickets en http://eventim.nl de geldigheid van kaartjes van wederverkopers kan niet worden gegarandeerd.

meer informatie

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.