Theater: Nooit Meer Werken

THEATERVOORSTELLING

Nooit meer vroeg op. Nooit meer in de file. Nooit meer door de regen. En nooit meer vieze koffie. Voortaan zijn het cocktails! Aan de rand van een zwembad. Acteurs en theatermakers Greg Nottrot en Floor Leene hoeven nooit meer te werken. Ze zijn vervangen door robots. Heerlijk! Of toch niet? In Nooit Meer Werken onderzoekt Het NUT de effecten van verregaande automatisering. Een theatraal gedachte-experiment is het. Met bits of humor & bytes of boeiend. Neemt technologie ons werk over? En ons leven? Het resultaat: ‘Een interessant, inhoudelijk en enerverend totaalavondje uit’ (De Telegraaf). Relaxed én relevant. Humorvol én huiveringwekkend. En dat alles in de NDSM-werf, inclusief vegetarisch driegangendiner. Programmatische prognose: 32% vindt de avond uniek, 12% voelt zich gelouterd, 54 % is echt even lekker een avondje uit, en 2% voelt zich kut. Of toch niet? Nooit Meer Werken. Heerlijk!

Er wordt een vegetarische maaltijd geserveerd. Heeft u allergiën? Mail dan o.v.v. uw klantnummer onze kassa via [email protected]

Nooit Meer Werken is een voorstelling van het Nieuw Utrechts Toneel (NUT) in samenwerking met De Kleine Komedie en Meervaart.

Regie: Roeland Hofman

Voorstellingsdata: 20-21 november 2021 

Locatie: NDSM Theater, Scheepsbouwkade 4-6, 1033 WM Amsterdam 

Koop hier je tickets voor 20-11-2021

Koop hier je tickets voor 21-11-2021

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.