The Narcosexuals | Dries Verhoeven

VOORSTELLING I.S.M. MACA EN STICHTING NDSM-WERF

In The NarcoSexuals portretteert theatermaker en beeldend kunstenaar Dries Verhoeven een groep mannen die zich verliest in seksueel drugsgebruik. Het publiek beweegt zich rond een eengezinswoning, waar ze door de vensters de verbeelding van een gedrogeerd seksfeest kan aanschouwen.

Enerzijds bevraagt het werk onze verhouding tot subversiviteit, tot schaamteloze lustbeleving in een steeds opgeruimder publiek domein. Anderzijds toont het werk de mannen in hun wankele zoektocht naar kwetsbaarheid en kameraadschap. Kondigen ze een nieuwe vrijheidsbeweging aan? Bewegen we ons veertig jaar na de gay liberation richting een ‘narco-seksuele revolte’? Of hebben we onze seksuele idealen te grabbel gegooid, ligt de zogenaamde revolutie nu in coma op de sofa?

The Narcosexuals was eerder te zien op het Stenen Hoofd en is nu tijdens het Nederlands Theater Festival te zien op NDSM (op de landtong bij MACA). De voorstelling is genomineerd voor de VSCD Mime/Performance prijs. Tickets zijn verkrijgbaar via onderstaande knop.

Tickets Narcosexuals NDSM

NDSM maakt gebruik van cookies. Bekijk ons privacy statement voor meer informatie.